Vil doble kapasiteten på båtlagring

Vil doble kapasiteten på båtlagring

Publisert den 08.10.2020 av RYDD Reolsystem AS

Aspevågen Marina kan ta imot dobbelt så mange bestillinger på vinterlagring av båter etter at de sendte en forespørsel til RYDD Reolsystemer.

Marinaen tilbyr vinterlagring av fritidsbåter i en av de store hallene de benytter. Båtene blir lagret på hengere på bakkenivå. Havnesjef hos Aspevågen Marina, Cato Malmedal, har vært på jakt etter et lagringssystem som kan utnytte hallen på en bedre måte og få benyttet høyden under taket. Tilfeldigheter førte til at han kom i prat med en ansatt i RYDD Reolsystem.

- Etterspørselen etter båtplass har økt de siste årene og jeg hadde vært på leting etter et system som enkelt kunne utvide kapasiteten på lagring av fritidsbåter. Jeg fikk tak i noen tilbud, men det ble for komplisert og dyrt, forteller Cato.


Pallereoler til båtlagring

Etter at han fikk forklart hva han var ute etter, tok RYDD utfordringen og satt i gang arbeidet med å gjøre tilpasninger av eksisterende pallereoler.

- Vi måtte gjøre en del justeringer på oppsettet for å få optimalisert løsningen. Det var viktig å få fordelt vekten riktig og vi fikk justert dimensjonene på de opprinnelige pallereolene, sier Tor Inge Holmdal hos RYDD Reolsystem.

Les mer om spesialtilpassede reoler


Tilpasset lagringssystem for båt

Fire seksjoner med pallereoler ble bestilt, og med en ny dybde på 2,5 meter skal de kunne lagre båter i flere størrelser. Cato ønsket å prøve ut det nye lagringssystemet før han bestilte opp spesialreoler til hele hallen. Testen ble gjennomført (se video) og båtlagringssystemet bestod.

- Helt fantastisk, utbryter Cato.
  - Nå kan vi lagre båter i to høyder og tilby flere kunder å ha båtplass hos oss. Det er et enkelt system som gjør at vi kan tjene inn kostnaden på under ett år.

   På rydd.no finner du reolbyggeren hvor du enkelt kan gjøre mindre tilpasninger selv før du bestiller.
    


   Det ble lagt inn en bestilling for resten av hallen samme dag som testen ble gjennomført.

   - Det var veldig hyggelig å se at ved å gjøre enkle justeringer til våre eksisterende pallereoler, så fikk vi til et båtlagringssystem som fungerte så bra. Det er enkelt og raskt å sette opp og i tillegg en suveren investering for kunden, sier Tor Inge.


    Har du behov for et enkelt, men kvalitetssikkert båtlagringssystem i to høyder?
    Ta kontakt med RYDD, så hjelper vi deg.